DESIGN

Een goed doordachte en professionele huisstijl is de basis van uw succes. Bij CherryPie kijken we samen met u welke huisstijl het beste aansluit bij uw bedrijf.

Vormgeving is visualisatie van communicatie

Door een professionele vormgeving communiceert u op een professionele manier met uw doelgroep. Wij ontwerpen uw logo, visitekaartjes, promotiemateriaal en flyers.

CherryPie - Huisstijl Website Logo Design

Drukwerk

Ook voor het laten drukken van uw ontwerpen kunt u terecht bij CherryPie. Wij verzorgen het drukwerk voor uw promotiemateriaal tegen een scherpe prijs.

WEBSITES

Een website is uw online visitekaartje. Bij CherryPie ontwikkelen we professionele websites volgens de modernste technieken.

Geschikt voor alle schermen

Met een constante groei van mobiele internetgebruikers veranderen ook de devices waarmee uw website bekeken wordt . De door CherryPie ontwikkelde websites passen zich automatisch aan aan de grote van het scherm waardoor uw website ook gebruiksvriendelijk is op een mobiele telefoon op tablet.

CherryPie - We Bake your Online Succes - Ervaring met websites

Zorgeloos en eenvoudig beheerbaar

Wij zorgen er voor dat u eenvoudig uw eigen website kunt beheren. Ook met minimale technische kennis maakt u probleemloos wijzigingen aan uw website.

Goed vindbaar in zoekmachines zoals Google

CherryPie stemt uw website zowel technisch als qua content af op het zoekgedrag van uw doelgroep. Hierdoor bent u beter vindbaar in zoekmachines zoals Google. Bekijk ons portfolio voor diverse cases waarbij wij voorheen niet vindbare websites permanent naar voren hebben laten komen op de eerste pagina van de zoekresultaten.

WEBSHOPS

Bij CherryPie ontwikkelen we uw webshop volgens de modernste technieken.

Focus op de eindgebruiker

Bij het ontwerp en de ontwikkeling van uw webshop denken wij als de eindgebruiker. Door het definiëren van uw doelgroep en het bepalen van uw online strategie streven we samen naar een zo hoog mogelijke conversie.

CherryPie - We Bake Your Online Succes - Professionele Responsive Websites voor Ondernemers

Goed vindbaar in zoekmachines zoals Google

CherryPie stemt uw webshop zowel technisch als qua content af op het zoekgedrag van uw doelgroep. Hierdoor bent u beter vindbaar in zoekmachines zoals Google. Bekijk ons portfolio voor diverse cases waarbij wij voorheen niet vindbare websites permanent naar voren hebben laten komen op de eerste pagina van de zoekresultaten.

Integratie met veel gebruikte betalingsmethodes

CherryPie integreert in uw webshop betalingsmethodes zoals Ideal en Paypal. Zo geeft u de bezoekers van uw webshop de mogelijkheid eenvoudig de bestelling af te rekenen.

Koppeling met marketing software

Wilt u het optimale halen uit uw webshop? Voor diverse klanten hebben wij een koppeling gerealiseerd met marketing software zoals Copernica. Hiermee kunt u (potentiële) klanten pro actief benaderen en diverse campagnes lanceren voor het verhogen van uw conversie.

CherryPie - We Bake Your Online Succes - Webshop integratie met Copernia, Ideal, Paypal

E-MARKETING

E-marketing, of Online Marketing, omvat alle vormen van online promotie. Van het optimaliseren van uw vindbaarheid in zoekmachines tot het adverteren en promoten van uw website of webshop. CherryPie kijkt graag samen met u naar uw marketing doel en hoe deze optimaal vertaald kan worden naar online marketing mogelijkheden.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Het optimaliseren van uw vindbaarheid in zoekmachines is de basis van uw online marketing succes. Door te zorgen dat uw bedrijf online goed vindbaar is versterken we de kracht van de online marketing activiteiten.

CherryPie - E-marketing - Online Marketing

Zoekmachine adverteren (SEA)

Bij CherryPie ontwikkelen we een krachtige website die optimaal functioneert bij het adverteren in zoekmachines als Google. Door deze techniek te combineren met het gericht adverteren in zoekmachines creëren we een stijging in het bezoekersaantal en de online conversie.

Social Media

Social Media is een zeer krachtig middel in de uitvoering van uw online strategie. Door uw organisatie actief te bewegen op social media brengen we uw boodschap op meerdere manieren bij uw doelgroep. Daarnaast creëren we nieuwe leads naar uw website of webshop.

CherryPie - We Bake Your Online Succes - Social Media

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Uw naam:

Uw bedrijf:

Uw email:

Uw telefoonnummer:

Uw bericht:

INHUREN

Bij CherryPie werken we regelmatig samen met andere bureau’s. Bij capaciteit tekort of wanneer er behoefte is aan bepaalde expertises nemen wij graag het werk uit handen.

Naast productiewerk kunnen wij tevens een adviserende of uitvoerende rol spelen bij het opstellen van online strategieën en/of de uitvoering hiervan.

CherryPie - We Bake Your Online Succes - Inhuren Detachering Webdesign Webdevelopment Front-End

Onze expertises

 • • Front-end ontwikkeling
 • • Inrichting van CMS of CRM pakketen en integratie hiervan met de front-end
 • • Ontwikkeling van (dynamische) HTML e-mailsjablonen en nieuwsbrieven
 • • Opzetten online marketing strategieën en bijhorende inrichting van online marketing software (bv. Copernica)
 • • SEO

Interesse?

Uw naam:

Uw bedrijf:

Uw email:

Uw telefoonnummer:

Uw bericht:

BEHEER

Bij CherryPie ontwikkelen we niet alleen uw website maar verzorgen ook de hosting hiervan. Onze servers hebben een uptime van 99,98% en kunnen daarmee aangemerkt worden als zeer betrouwbaar.

Domeinnaam voor uw website

Wij kunnen voor u alle soorten domeinnamen registreren. Benieuwd of de door u gewenste domeinnaam nog beschikbaar is? Kijk op de website van SIDN (https://www.sidn.nl/) en doe een domeinnaamcheck.

CherryPie - We Bake Your Online Succes - Betrouwbare Hosting

TESTIMONIALS

 • MAX130

  CherryPie bouwde voor ons een professionele website die ook goed werkt op mobiel. Dankzij de koppeling met ons CRM pakket kunnen wij de gegevens van onze leerlingen eenvoudig opzoeken, dit bespaard ons een hoop tijd waardoor we meer kunnen focussen op het lesgeven zelf. Zeer aan te bevelen!

  Peter Hoorn, Eigenaar en rij-instructeur van Max130

 • COLLAR CLOWN

  Wij wilden onze vintage stijl graag vertaald hebben naar een nieuwe webshop, dit is uitstekend gelukt! Onze voorraad kunnen we nu eenvoudig beheren in onze webshop. Bedankt voor alles!

  Marieke, Eigenaresse Collar Clown

 • SIMPLY CYCLING

  CherryPie bouwde voor ons een prachtige nieuwe Duitstalige website. We kunnen en zullen CherryPie aan iedereen aanbevelen: zeer goede prijs-kwaliteit-verhouding. Goede, snelle en duidelijke communicatie. Goede vertaling van wensen naar beeld en techniek. En ook een uitstekende service.

  Jelte, Mede-eigenaar Simply Cycling

 • BLACK8

  Onze nieuwe website biedt plaatst voor al onze activiteiten en alles is eenvoudig zelf aan te passen. Daarnaast worden we nu op vrijwel alle zoektermen binnen onze branche direct gevonden in Google. Zeer tevreden!

  Dennis Veldt, Eigenaar van Black8