CherryPie we bake your online succes!

Van concept en online strategie tot en met de realisatie en nazorg. Wij bieden u het expertise voor het behalen van uw online succes.

Online strategie, de basis voor uw online succes

Online succes is geen toeval, online succes wordt gecreƫerd. Samen met u analyseren wij uw situatie en stellen we aan de hand van een vaste formule uw online strategie op.

De juiste middelen voor uw online succes

Wij ontwikkelen de producten die uw online succes gaan realiseren. Alles volgens de modernste technieken en volledig door u beheerbaar. Van website of webshop tot een internationaal platform, wij bouwen het voor u vol passie! Ga naar diensten om te kijken wat we voor u kunnen ontwikkelen of bekijk het portfolio voor eerder opgeleverd werk.

Onze passie, uw succes!

Wij bouwen graag aan uw online succes! CherryPie is gevestigd in Beverwijk en bedient klanten door heel Nederland. Benieuwd wat we voor uw kunnen betekenen? Neem contact met ons op en we vertellen u graag de mogelijkheden.

CherryPie - We Bake Your Online Succes - Rijschool Max130 Haarlem
"CherryPie bouwde voor ons een professionele website die ook goed werkt op mobiel. Dankzij de koppeling met ons CRM pakket kunnen wij de gegevens van onze leerlingen eenvoudig opzoeken, dit bespaard ons een hoop tijd waardoor we meer kunnen focussen op het lesgeven zelf. Zeer aan te bevelen! "

Peter Hoorn, Eigenaar en rij-instructeur van Max130

CherryPie - We Bake your Online Succes - Collar Clown - Vintage Clothing
"Wij wilden onze vintage stijl graag vertaald hebben naar een nieuwe webshop, dit is uitstekend gelukt! Onze voorraad kunnen we nu eenvoudig beheren in onze webshop. Bedankt voor alles!"

Marieke, Eigenaresse Collar Clown

CherryPie - We Bake Your Online Succes - Simply Cycling Hollandradreisen.de
"CherryPie bouwde voor ons een prachtige nieuwe Duitstalige website. We kunnen en zullen CherryPie aan iedereen aanbevelen: zeer goede prijs-kwaliteit-verhouding. Goede, snelle en duidelijke communicatie. Goede vertaling van wensen naar beeld en techniek. En ook een uitstekende service."

Jelte, Mede-eigenaar Simply Cycling

CherryPie Webdesign - Garagebedrijf Black8
"Onze nieuwe website biedt plaatst voor al onze activiteiten en alles is eenvoudig zelf aan te passen. Daarnaast worden we nu op vrijwel alle zoektermen binnen onze branche direct gevonden in Google. Zeer tevreden!"

Dennis Veldt, Eigenaar van Black8