BLAZERPARTS

Blazerparts is de grootste auto onderdelen leverancier van Nederland voor Amerikaanse pickup’s en SUV’s en levert door heel Europa. CherryPie ontwikkelde een nieuwe website met een ge├»ntegreerde webshop.

Synchronisatie voorraadbeheer en kassasysteem
Aangezien webshop producten ook verkocht worden in de winkel en de werkplaats is het van belang dat er een real time synchronisatie tussen de verkooppunten plaats vindt. Wanneer er een product wordt verkocht in de winkel is het immers niet meer beschikbaar in de webshop en visa versa.

CherryPie ontwikkelde een barcode vriendelijk kassasysteem dat geïntegreerd is met het voorraadbeheer van de WooCommerce webshop. Hierdoor is de voorraad altijd actueel, ongeacht het verkooppunt.

Eenvoudig betalen via iDEAL
Door de intregratie met iDEAL kunnen bestellingen via de webshop gebruiksvriendelijk en veilig voldaan worden via iDEAL.

Zoekmachineoptimalisatie
Zowel de website als webshop zijn volledig geoptimaliseerd voor zoekmachines als Google. Producten uit de webshop worden met prijs en actuele beschikbaarheid weergegeven in de zoekresultaten van Google.

CherryPie - Blazerparts.nl zoekmachine optimalisatie

Bent u ook opzoek naar een integratie van uw webshop en winkelvoorraad?
Wij hebben een passende oplossing! Neem vrijblijvend contact met ons op en we brengen graag de best passende oplossing voor uw situatie in kaart.

CherryPie - BlazerParts website en webshop