RIJSCHOOL MAX130

Rijschool Max130, al jaren een begrip in de regio Kennemerland met de hoogste slagingspercentages. Om hun succes verder uit te breiden vroeg eigenaar Peter ons Max130 technisch opnieuw op de kaart te zetten. Max130 was slecht vindbaar in zoekmachines als Google en nieuwe aanmeldingen konden niet efficiënt verwerkt worden.

Nieuwe responsive website met CRM integratie
Er is een nieuwe responsive website ontwikkeld die ervoor zorgt dat bezoekers op alle soorten devices (PC, mobiel, tablet etc) de website uitstekend kunnen bekijken. Om nieuwe aanmeldingen efficiënter te verwerken is de website geïntegreerd met het CRM pakket Zoho. Zo worden nieuwe aanmeldingen direct omgezet in profielen die ingepland kunnen worden voor de gewenste lessen. Zo kunnen de instructeurs via hun mobiele telefoon precies de gegevens van iedere leerling bijhouden en ingeplande lessen beheren.

Beter gevonden worden in zoekmachines
Om het online succes verder uit te breiden was het noodzakelijk om er voor te zorgen dat Max130 beter gevonden zou worden in zoekmachines als Google. Al jaren kwam de voorgaande website bij de meest voorkomende zoekopdrachten niet verder dan de 6de pagina in de zoekresultaten. CherryPie heeft de nieuwe website zowel technisch als qua content afgestemd op de meest voorkomende zoekopdrachten waardoor de nieuwe website nu permanent in de top 3 van zoekresultaten staat.

Rijschool MAx130 Haarlem - Website ontwikkeling en integreren CRM - CherryPie - We Bake Your Online Succes!